Montaj

Ascensoare / Lifturi

MPA ELEVATORS este echipa de care ai nevoie pentru montajul ascensoarelor / lifturilor, pentru siguranța și confortul unei lucrări de calitate!

Montaj

ascensor / lift

Montajul ascensoarelor

Pentru o montare eficientă a ascensoarelor, echipa MPA ELEVATORS vine în ajutorul – companiilor / persoanelor fizice / ascociațiilor de proprietari / instituțiilor publice – cu o echipă specializată și acreditată în acest domeniu. Indiferent de provocările care vin cu fiecare proiect, echipa noastră este pregatită să ofere cele mai bune, eficiente, și sigure soluții.

Experiența pe care o avem în acest domeniu ne recomandă!

Montaj ascensoare Romania

Alegeți siguranța!

MPA ELEVATORS – Building future!

Pentru noi, siguranța este prioritară în procesul de montare al ascensorului. Fiecare proiect la care lucrăm, este analizat și executat cu precizie – de către tehnicienii echipei MPA ELEVATORS!

 

Ascensoare / Lifturi

MPA ELEVATORS ofera garantia lucrarilor bine efectuate!

Suntem o companie specializată în efectuarea lucrărilor de montaj a lifturilor / ascensoarelor. Pentru siguranța oamenilor, alegeți serviciile oferite de specialiștii MPA ELEVATORS!

Oriunde în Romania!

 

lift rezidential

Clădiri rezidențiale

Fie că vorbim de complexe rezidențiale sau de un singur bloc de locuințe, ascensoarele sunt un element principal în confortul locuitorilor.

Birouri

Siguranța angajaților care lucrează în astfel de clădiri, trebuie să fie prioritară.

Instituții publice

Obligația instituțiilor publice de a facilita accesul persoanelor cu dizabilități face necesar montajul unui ascensor, acolo unde publicul trebuie să ajungă.

Oriunde în România

MPA ELEVATORS vine în sprijinirea proiectelor ce au în proiect cel puțin un ascensor oriunde în România.

Hoteluri

Hotelurile sunt cele care au ales să ofere cele mai bune și sigure servicii pentru clienții lor.

Centre comerciale

Accesibilitate oricui în spațiul comercial este importantă pentru clienții magazinelor. Astfel, facilitarea accesului la etajele superioare este datorată ascensoarelor.

Spitale

Gândite pentru un acces mai rapid între departamente, lifturile spitalelor au caracteristici reglementate, necesitând atenție sporită în timpul montajului.

Siguranță și confort

Siguranța și confortul pe care le oferim când vine vorba de montajul ascensoarelor, se trage din experiența echipelor noastre.

Alegeți un parteneriat de lungă durată!

MPA ELEVATORS – Building Future!